Benten’s beste (64): Benten checkt het Negen Pleinen Festijn

bentenVrrrrijdag!!!! Bijna weekend en alweer bijna tijd voor de 2e editie van het Negen Pleinen Festijn met onder andere 2 Unlimited. Om je een idee te geven hoe het er aan toe gaat bij zo’n Negen Pleinen Festijn blikken we met Benten terug naar twee jaar geleden toen het nog Zeven Pleinen Festijn heette. Benten waagde een dansje, at een hapje en checkte de sfeer op het Carnaval Festivalplein, de Brink en het Pirañaplein. Tussen al het gefeest door keek Benten ook of de gasten zich een beetje vermaakten en nam hij de tijd voor fans. Altijd gezellig! Je ziet het allemaal na de klik!

De Efteling blijft speciaal voor jou extra lang open. Geniet elke dag tot 20.00 uur van alles dat de Efteling te bieden heeft. Dat betekent dus extra lang zweven in Droomvlucht, lange wandelingen door het Sprookjesbos en nog vaker naar beneden storten in de duistere goudmijn van Baron 1898! Elke zaterdagavond is de Efteling zelfs tot middernacht geopend.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling: http://www.youtube.com/efteling.

De Efteling Webshop is vanaf heden te vinden bij Bol.com
Bekijk op bol.com

SpeelgoedSpeelgoed