Boeroepende actiegroep opent aanval op "racistische Efteling" (+update!)

eftelingOh ja….. daar zaten we natuurlijk met z’n allen op te wachten. Na de agressieve actiegroep “Kick out Zwarte Piet” en de politieke beweging “DENK” roert een actiegroep genaamd Actiegroep Stop Oppressive Stereotypes zich in de hysterische racisme/discriminatie discussie. Logisch eigenlijk, want Nederland wordt bevolkt door politiek correcte lafaards die buigen voor de minste beschuldiging en verder niet tegen dit soort acties durven in te gaan want anders ben je een racist of erger… een nazi! Actiegroep SOS noemt de Efteling een “Wereld vol racisme”. De aanval wordt geopend op Monsieur Cannibale en het Carnaval Festival. Beiden zijn bijzonder kwetsend en racistisch, net als de Efteling zelf volgens de actiegroep.

Aangezien de groep begin februari op Twitter is begonnen en op Facebook maar liefst 48 keer is geliked dachten wij ook aan een goed opgezette hoax om onrust te stoken. Dat vermoeden hebben we nog steeds omdat de “groep” volledig anoniem is en zowel de tweets als Facebook postings wel heel erg zijn aangedikt. Zoals de “open brief” aan de Efteling.

efteling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volledige brief is H I E R te vinden.

Wij houden het in ieder geval op een sneue eenmansactie van een persoon die een orgastisch gevoel krijgt van negatieve aandacht op internet. Helaas heeft deze kneus/kneuzen niet echt rekening gehouden met het stelen van een merknaam en logo. Dus kan het nog leuk worden. Wij beven en sidderen al om de aangekondigde “acties”.

efteling

 

 

 

 

 

 

Reageren mag natuurlijk, daar is zo’n type natuurlijk helemaal gek op. Oordeel zelf:

https://twitter.com/SOSNoStereotype
https://www.facebook.com/Stop-Oppressive-Stereotypes-251121195268373/

UPDATE (22:40): Blijkbaar is alle aandacht nog niet genoeg. De “actiegroep” heeft de open brief aan Stichting Natuurpark de Efteling ook gepubliceerd op het ietwat extreem linkse Indymedia.

SpeelgoedSpeelgoed

3 reacties op “Boeroepende actiegroep opent aanval op "racistische Efteling" (+update!)

  1. L.S.,

    “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht. Aldus H.M. van Randwijk.
    Ergo: We zullen ons niet de wet voor laten schrijven door een kleine, schreeuwerige radicale minderheid. die in dit land cultuur en tradities kapot wil maken, die ze zelf nooit gehad heeft en niet in staat zal zijn daarvoor iets gelijkwaardigs in de plaats te stellen.

Reageren is niet mogelijk.